Zwangerschapsyoga

Tijdens je zwangerschap op een fijne, bewuste en verantwoorde manier in beweging blijven, is een grote meerwaarde! Je versterkt je lichaam, je blijft soepel, in contact met hoe je je fysiek, mentaal en emotioneel voelt en je weet hoe je kunt ontspannen. Wij vrouwen zijn erg snel geneigd om te blijven 'rennen, vliegen en doorgaan', óók tijdens de zwangerschap. En dat is een gewenning en niet zo'n handige. Want als je kindje straks geboren is, word je zo van de vijfde in de eerste versnelling gezet. Je kindje is in de eerste versnelling en jij wordt dus uitgenodigd te vertragen.

Door de zwangerschapsyoga van FocusZen kom je alvast in de sfeer van de eerste versnelling. Je wordt je bewust van je adem en je lichaam. Het is een uur waarin je je inspant, ontspant en verbinding maakt met je kindje en je eigen lichaam. Je oefent met verschillende ademtechnieken die je in je dagelijks leven en tijdens de bevalling kunt gebruiken. Deze zwangerschapsyoga is in ieder geval geen 'puf-cursus'. Je partner is van harte welkom tijdens de partnerles waarin jullie samen verschillende houdingen gaan doen en waar je partner fijne massagetechnieken leert om jou te ondersteunen in de zwangerschap en bij de bevalling. Je kunt de yoga individueel volgen als ook in een groep.
De lessen zijn voor zowel vrouwen geschikt die nog niet eerder yoga hebben gedaan als vrouwen die al ervaring hebben met yoga. Vanaf 12 weken zwangerschap tot wanneer het nog goed voelt voor jou kun je deelnemen aan de zwangerschapsyoga.  Kom het ervaren en gun jezelf een uur me-time! 

De investering in een pakket van 6 lessen is 98 euro bij groepslessen in CITYZEN te Goes en 107 euro voor individuele yoga in mijn praktijkruimte aan huis.

Yogarooster:

Maandag 17:00-18:00u

14, 28 augustus
11, 18, 25 september 2023

Sfeerimpressie CITYZEN in Goes                                                                  Sfeerimpressie praktijkruimte in Heinkenszand