Terug in je kracht met Body & Mind support

Wanneer het je allemaal teveel wordt, je onzekerheid, schuldgevoel of verdriet voelt, oververmoeid en uitgeput raakt, je een heftige bevalling hebt ervaren of gewoon met iemand wilt praten en je ruimte wilt maken en geven aan je gevoel en gedachten….. Schroom dan niet om contact met mij op te nemen voor een aantal sessies om je eigen kracht weer te ervaren.
Als GZ-psycholoog en bovenal als moeder en ervaringsdeskundige op het gebied van pre- en postnatale depressie weet ik als geen ander hoe zwaar het kan zijn tijdens en na de zwangerschap. Afgestemd op jouw verhaal, jouw situatie gaan we samen focussen op het nu en de toekomst. In het belang van jou en je kindje. Je komt er altijd krachtiger uit.

Body & Mind support is er voor jou als vrouw (en partner) tijdens en/of na de zwangerschap. Zodat jij goed in je vel zit en je jullie kindje daarmee ook de best mogelijke start kunt geven. Ik gun het jou als vrouw dat je in je eigen kracht blijft tijdens en na de zwangerschap met alle ups en downs die je mogelijk ervaart. En dat jij als partner je vrouw kunt ondersteunen én aandacht blijft hebben voor jezelf!

Body & Mind programma's

Body & Mind support bestaat uit verschillende onderdelen en je hebt keuze uit 3 programma's. Minimaal 6 en maximaal 12 individuele sessies (live/online) vanaf 3 maanden zwangerschap tot 6 maanden na de bevalling. Elke sessie heeft een duur van 60-90 minuten. In deze sessies is er aandacht voor jouw gedachten, gevoelens, overtuigingen, ervaringen, trauma's, etc. Verder kan het programma bestaan uit 6 zwangerschapsyogalessen (live/videolessen) en 6 inspiratieavonden (live/videolessen) waar waardevolle informatie wordt gedeeld en je over je eigen ervaringen kunt praten of vragen stellen. Elke avond is rond een thema opgebouwd, bijvoorbeeld verbinding met je kindje, rust en ontspanning, belang van bewegen tijdens de zwangerschap en de veranderingen en uitdagingen die kunnen ontstaan. En er is ook een mogelijkheid tot het volgen van een videocursus baby yoga en massage als je kindje 3 maanden of ouder is. Ook kun je een inspirerend digitale Mama Journal ontvangen waar je je gedachten, stemming, ervaringen, de dag of wat je dan ook wilt delen in kunt schrijven. Je kiest het programma waar jij behoefte aan hebt. Ook eventueel verlengen na het Let's Talk en Basics traject is mogelijk!

Investering

Vrijblijvend ontmoetingsgesprek --> gratis

B&M support Let's Talk --> 625 euro
3 maanden
6 sessies (online/persoonlijk) en laagdrempelig contact via mail of whatsapp.


B&M support Basics --> 997 euro        
3 maanden
8 sessies (online/persoonlijk), 6 lessen zwangerschapsyoga (individueel, groepsles, videoles) en PDF als naslagwerk met een aantal fijne oefeningen, audiobestanden met ontspannings- en visualisatie oefeningen eventueel afgestemd op jouw situatie, 6 videolessen baby yoga & massage voor als je kindje 3 maanden of ouder is, laagdrempelig contact via mail of whatsapp.


B&M support VIP --> 1847 euro
6 maanden
Alles van B&M Basics met 4 sessies extra (dus 12 in totaal), 6 inspiratieavonden (live of video) en het inspirerende digitale Mama Journal.